03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina

Door het faillissement van aannemer Bouwcentrale Modern ligt de werf in de Schoenmakersstraat (Sint-Amands) voorlopig stil.

In het project Kuipersstraat / Schoenmakersstraat in Sint-Amands ontwikkelt Kleine Landeigendom 17 grondgebonden eengezinswoningen. Deze werf werd in 2015 opgestart, met als aannemer Bouwcentrale Modern. Alles leek erop dat dit een zeer vlotte en voorspoedige werf zou worden.

Begin 2016 is de aannemer echter onverwacht failliet verklaard. De curatoren hebben geprobeerd een overnemer te vinden voor het volledige bedrijf, maar dat is niet gelukt. Ook voor de lopende werven werden geen overnemers gevonden. De werf ligt dus al geruime tijd stil.

Na onderhandeling met de curator hebben wij een regeling uitgewerkt, die ons nu in staat stelt om zelf op zoek te gaan naar een nieuwe aannemer. Na heel wat voorbereidend werk door onze architecten wordt deze procedure kortelings opgestart. We hopen deze zomer duidelijkheid te hebben over de nieuwe aannemer en de uitvoeringstermijn van de resterende werken. Ons streefdoel blijft alleszins om deze woningen in 2017 te kunnen afwerken en toewijzen.

Informatie over verkoopprijzen enz. is nog niet beschikbaar.

We houden u verder op de hoogte via onze website of via onze facebookpagina.