03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina

Vandaag (16 augustus 2017) werden alle kandidaat-kopers aangeschreven met de informatie over verschillende nieuwe woningen die worden te koop aangeboden.

Het gaat om de projecten in de Vincetstraat in Liezele (negen woningen), twee duplexwoningen in de Puursesteenweg in Bornem en de eerste vier van zeventien woningen in de Schoenmakersstraat in Sint-Amands. Voor elk project worden alle kandidaat-kopers op de betreffende wachtlijst aangeschreven. Ben je voor verschillende registers ingeschreven, dan zal je voor die projecten een brief krijgen.
Alle informatie over deze projecten vind je terug op onze website op de pagina PROJECTEN.

ANTWOORDFORMULIER

Als kandidaat-koper krijg je een van de volgende dagen de nodige documenten in je brievenbus om je op te geven om één van deze woningen te kopen. Uiterlijk op 30 augustus verwachten we je antwoordformulier. Stuur het dus zeker op tijd terug of deponeer het in onze brievenbus in de Palingstraat 48 (Sociaal Huis) in Puurs.

KIJKMOMENT

Op woensdag 23 augustus organiseren we een kijkmoment voor de projecten in Sint-Amands en Bornem. Zaterdag 26 augustus is er een kijkdag in Liezele.
De woningen in Sint-Amands en in Liezele zullen nog niet volledig afgewerkt zijn op het ogenblik van de kijkdag!
Deze kijkdagen zijn enkel toegankelijk voor kandidaat-kopers die zijn ingeschreven op de wachtlijst bij Kleine Landeigendom Klein-Brabant.
Ook interesse om een van onze sociale woningen te kunnen kopen? Alle informatie over inschrijven vind je op de pagina KOPEN.