03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina
Volgens een artikel in Knack MoneyTalk van 31 mei ’16 wordt lenen voor woningen weer duurder bij de private banken. De Vlaamse Woonlening blijft echter leningen aanbieden aan een vaste rentevoet van 2% op 30 jaar.
Lenen voor woningen weer duurder

De voorbije maanden stonden de rentevoeten bij de banken historisch laag. Daardoor  was het mogelijk om aan zeer lage tarieven te lenen voor woningen. Maar nadat BNP Paribas Fortis  vorige maand haar rentevoeten aanpaste, hebben nu ook ING, KBC  en Crelan hun tarieven voor hypothecaire leningen verhoogd. Dat maakt dat een lening voor een woning op de private markt weer duurder wordt. Bij BNP Paribas Fortis betaal je nu 2,9% voor een lening op 20 jaar, of 3,05% op meer dan 20 jaar (geafficheerd tarief). Dat staat althans in een artikel in Knack.

De Vlaamse Woonlening daarentegen wijzigt haar tarief niet. Bij ons kan je nog steeds een voordelige lening aangaan voor de aankoop of renovatie van een woning, aan een vaste rentevoet van 2% op 30 jaar! Bovendien kan je bij ons tot 100% van het aankoopbedrag lenen, wat bij de private banken niet meer kan.Betaalbaar wonen wordt daardoor veel haalbaarder voor iedereen!

Ook Kleine Landeigendom Klein-Brabant biedt de Vlaamse Woonlening  aan. Wij bekijken of je in aanmerking komt en begeleiden je bij je aanvraag. Onze medewerkers helpen je graag verder.
Ook geïnteresseerd in een Vlaamse Woonlening? Kom gerust langs op ons kantoor, zonder afspraak tijdens onze openingsuren. Je kan zelf ook bekijken of je in aanmerking komt voor onze algemene voorwaarden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Vlaamse Woonlening?