03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina

Ben je eigenaar en wil je je woning graag verhuren zonder je zorgen te moeten maken over een correcte betaling van de huur of het vinden van een goede huurder? Ga dan eens langs bij een sociaal verhuurkantoor (SVK)!

Je kan je huis, studio of appartement verhuren voor een langere periode. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van nieuwe huurders, plaatsbeschrijvingen, huurcontracten enz. Voor de eigenaar is het SVK een huurder die alle verhuurdersverplichtingen op zich neemt. Hierdoor heeft verhuren aan een SVK heel wat voordelen voor een eigenaar.

Zelfs indien je woning aan renovatie toe is, kan verhuren aan SVK Optrek interessant zijn. Je kan dan misschien genieten van een premie om de werken in de woning te financieren.

De spot hieronder geeft meer informatie over sociale verhuurkantoren en hun werking.

Dankzij de steun van de provincie Antwerpen is er in nagenoeg elke gemeente van onze provincie een SVK actief.
In Klein-Brabant is dat het Sociaal Verhuurkantoor Optrek. Je vindt hen in het Sociaal Huis in Puurs, op de eerste verdieping.

Sociaal Verhuurkantoor (SVK) Optrek vzw
Palingstraat 48_103, 2870 Puurs
Tel. 03/825.25.67
svk@optrek.be

OPGELET: Ben je eigenaar van een sociale koopwoning en is de termijn van de twintigjarige bewoningsplicht nog niet verstreken? Dan kan je je woning niet zomaar verhuren!
Neem in dat geval contact op met Kleine Landeigendom.