03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina

Kleine Landeigendom Klein-Brabant cvba biedt momenteel  vier garages te huur aan in de Jozef Cardijnlaan, tussen nummers 29c en 29d.
Deze garages zullen worden verhuurd aan een maandelijkse huurprijs van 78,65 euro (BTW inbegrepen).  Aan de huur van deze garages zijn geen inkomens- of eigendoms­voorwaarden verbonden.
Iedereen kan zich dus kandidaat stellen door onderstaand formulier uiterlijk op 31 juli 2017 ingevuld terug te bezorgen. Ook een model van de huurovereenkomst vind je hieronder.
De garages worden ter beschikking gesteld vanaf 1 september 2017.

Beschrijving

De garages zijn ongeveer 6,50 meter diep en ruim 3 meter breed (binnenmaten). De vloer is in gepolierd beton en de muren in snelbouwsteen. Ze zijn uitgerust met een manuele sectionaalpoort. Er is geen verlichting of aansluiting voor elektriciteit aanwezig.
De garages worden uitsluitend verhuurd als private garage. Ze mogen niet bedrijfsmatig of voor commerciële doelen gebruikt worden. In het bijzonder is het verboden de garages te gebruiken als berg- of opslagruimte voor commerciële goederen of koopwaren. Er mogen geen chemische of ontplofbare producten opgeslagen worden Ze mogen niet als werkplaats voor het onderhoud en herstel van wagens en andere voertuigen gebruikt worden en ze mogen ook niet onderverhuurd worden.
Inbreuken hierop kunnen leiden tot het verbreken van de huurovereenkomst.

Documenten

Model Huurovereenkomst garages J. Cardijnlaan
Kandidatuurstelling garages J. Cardijnlaan