03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina

In Liezele werd op woensdag 31 augustus de spreekwoordelijke “eerste steen” gelegd voor ons project met negen sociale koopwoningen. In dit geval ging het wel  om een wapeningsnet van de fundering dat vakkundig geplaatst werd door burgemeester Koen Van den Heuvel, voorzitter Harry Beuckelaers, schepen Alex Goethals, de ontwerpers Ignace Pollentier en Bart Keppens en directeur Tom Bridts.

Raar genoeg hebben we nooit eerder een project kunnen realiseren in Liezele in de meer dan 60 jaar dat we bestaan. Nu krijgen we de kans om woningen te bouwen op het einde van de Vincetstraat, een rustige straat in het centrum van Liezele. Onze plannen voorzien er een woonerf met negen sociale koopwoningen met elk drie slaapkamers. Dit wordt dé ideale locatie voor jonge gezinnen. De eerste steen werd gelegd op 31 augustus. Als alles vlot verloopt zal het project halfweg 2017 afgerond worden.

Ook de gemeente Puurs plant nog infrastructuurwerken in de Vincetstraat. Daarbij zal de rijweg verbreed worden en de riolering aangepast. Op uitdrukkelijke vraag van de buurtbewoners wordt ook het parkeerprobleem aangepakt. Er komt een bijkomende parking op het einde van de straat. Dat zal het voor buurtbewoners en bezoekers gemakkelijker maken om steeds hun wagen te kunnen stallen.

Op onze projectenpagina vind je meer informatie over ons project in de Vincetstraat.
Het artikel over de eerste-steenlegging uit Het Laatste Nieuws van 1 september vind je hier.
(foto copyright HLN/ Marc Aerts)