03 740 00 20 info@woonveer.be
Selecteer een pagina

Naast de school in de Schuttershofstraat hebben een reeks krotwoningen plaatsgemaakt voor acht nieuwe en betaalbare woningen: 5 eengezinswoningen en 3 appartementen. Een opvallend maar mooi project, waarbij licht en ruimte centraal staan in het ontwerp. Deze woningen zijn momenteel te koop bij Kleine Landeigendom Klein-Brabant.

Het project “Schuttershofstraat” omvat vijf woningen en drie appartementen en is gelegen in een rustige straat inhet centrum van Puurs zonder doorgaand verkeer. Alle woongelegenheden hebben een privé-garage langs een gemeenschappelijke doorrit onder woning 3. De vierkamerwoningen hebben een grote vide en het gelijkvloers appartement een extra hoge woonkamer. In combinatie met de terugliggende inplanting en de hoge verticale ramen zorgt dit ervoor dat zelfs in de winter de zuiderzon diep in de leefruimten binnenvalt. Dwarse accenten in een gele plaat zorgen voor een fris straatbeeld. Alle woningen hebben een kleine tuin of een dakterras. Door de ligging in het hart van Puurs zijn alle faciliteiten op wandelafstand bereikbaar: winkels, station, bushalte, horeca,post, banken, scholen, gemeentehuis,…

Meer over dit project vind je op onze projectpagina.
Kijk bij Kopen voor meer informatie over de voorwaarden om een sociale koopwoning van Kleine Landeigendom Klein-Brabant te kunnen kopen.